Nemernic Wontons cu Caraibe Salsa

Nemernic Wontons cu Caraibe Salsa
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Wontons Jerk cu Caraibe Salsan un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ulei de măsline, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nemernic de pui cu Caraibe orez & Mango Salsa, Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, și Lent fierte nemernic carne de porc cu Caraibe Salsa Skinnytaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ananasul, jalapenos, castravetele, ardeii grași și cilantro. Într-un alt bol, combinați concentratul de suc de mere, uleiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De MereConcentrat De Suc De Mere
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
AnanasAnanas
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CastraveteCastravete
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați la amestecul de ananas, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
3
Se serveste cu chips-uri Wonton-Jerk condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Așezați ambalajele wonton într-un singur strat pe foi de copt căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți cu unt topit; presărați fiecare uniform cu condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
UntUnt
6
Coaceți până se rumenesc ușor și crocant, 4 până la 6 minute. Se răcește complet pe hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
7
Serviți imediat sau depozitați chips-uri într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
8
Combinați toate ingredientele într-un castron până când se amestecă bine. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

3(iarnă)concentrat de suc de mere congelat, decongelatconcentrat de suc de mere congelat, decongelat1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș11 kilogram de dovlecel,sifon crema dieteticasifon crema dietetica796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt topitunt topit1castravete fără semințe, tăiate cubulețecastravete fără semințe, tăiate cubulețe1(poate fi sau trece)arpagic uscatarpagic uscat0(poate fi sau trece)cimbru uscatcimbru uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribuchet cilantro proaspăt, tocat (aproximativbuchet cilantro proaspăt, tocat (aproximativ11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată11 kilogram de dovlecel,ienibahar la solienibahar la sol0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1(poate fi sau trece)ghimbir măcinatghimbir măcinat1(poate fi sau trece)nucșoară măcinatănucșoară măcinată1(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire2jalapeno, însămânțat și tocatjalapeno, însămânțat și tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin11 kilogram de dovlecel,ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)1(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriananas proaspăt tăiat cubulețeananas proaspăt tăiat cubulețe1ardei gras roșu, tăiat cubulețeardei gras roșu, tăiat cubulețe1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)piper uscat, zdrobit Scotch bonnetpiper uscat, zdrobit Scotch bonnet25ambalaje wonton, tăiate în jumătate în diagonalăambalaje wonton, tăiate în jumătate în diagonală1ardei gras galben, tăiat cubulețeardei gras galben, tăiat cubulețe1Preîncălziți cuptorul grade FPreîncălziți cuptorul grade F
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista