Negru și cafeniu Pops bere
Pop-urile de bere negre și cafenii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere maro ale, sirop cu aromă de ciocolată, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pisica Neagra Pops, Negru și alb Brownie Pops, și Pisica Neagra Orez Cereale Trata Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face stratul de bronz, într-un castron mediu, amestecați împreună 2/3 cană de lapte condensat, berea brună și 1 1/2 lingurițe de vanilie până se amestecă bine.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de lapte condensat. Împărțiți amestecul în paisprezece căni de hârtie de 5 oz (aproximativ 1/4 cană fiecare). Acoperiți cu folie; introduceți bastonul de ambarcațiuni (baston plat din lemn cu capete rotunde) prin folie în centrul popului. Congelați 3 până la 4 ore sau până la îngheț.
Când primul strat este înghețat, faceți strat negru. Pentru a face stratul negru, într-un castron mediu, amestecați împreună 2/3 cană de lapte condensat, berea stout, siropul de ciocolată și 1 1/2 lingurițe de vanilie până se amestecă bine.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de lapte condensat.
Se toarnă amestecul peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a ajuta la susținerea bastoanelor. Congelați aproximativ 8 ore sau până când este înghețat înainte de servire. Păstrați PoP-urile rămase acoperite în congelator.