Negrese moarte cu ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Brownies Death-by-Chocolate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea prin Brownies de ciocolată, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin ciocolată IV pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. reglați un suport pentru cuptor într-o poziție inferioară-mijloc.Căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie sau hârtie pergament.Puneți ciocolată, unt și cafea instant/espresso într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când ciocolata este aproape topită.
Scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați pentru a topi bucățile de ciocolată rămase. Alternativ, puteți topi combo-ul choco/unt/cafea peste o tigaie cu apă clocotită: puneți un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și amestecați până când totul este topit.
Bateți zahărul, sarea, praful de copt și extractele în amestecul de ciocolată. Apoi bateți ouăle, pe rând, amestecând fiecare complet înainte de a adăuga următoarea. După adăugarea ouălor, amestecați amestecul până când este neted și lucios.
Adăugați făină;bateți până se încorporează. Nu amestecați prea mult. Se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită; aplatizați blatul cu o spatulă.
Coaceți până când o scobitoare înfiptă în centru iese cu firimituri umede, 55 până la 65 de minute. (Dacă cuptorul dvs. este renumit pentru supraîncălzire, începeți să verificați în jur de 45 de minute.) Răciți brownies în tigaie pe un suport de sârmă. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, Folosiți folia sau pergamentul pentru a trage brownies-urile din tigaie. Brownies complet rece pe raft, cel puțin 3 ore. Aveți răbdare, altfel brownies-urile nu se vor tăia în pătrate frumoase și veți avea o mizerie la îndemână. …