Negitoro Sushi

Negitoro Sushi
Negitoro Sushi este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japonez. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, scallions, orez sushi cu cereale scurte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 312 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Negitoro & Avocado Donburi, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi).

Instrucțiuni

1
Pentru a face orezul sushi, spălați orezul într-o sită până când apa este aproape limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se scurge și se adaugă într-o oală cu fund greu împreună cu apa. Aduceți oala la fierbere, apoi acoperiți cu un capac și reduceți focul la minim și setați un cronometru timp de 15 minute. Când cronometrul se stinge, opriți aragazul și lăsați orezul să se aburească încă 10 minute, nu deschideți capacul în acest timp. Într-un castron mic, bateți oțetul, zahărul și sarea împreună. Când orezul este gata, aruncați-l într-un castron mare și acoperiți cu amestecul de oțet. Folosind o spatulă mare și un ventilator, pliați oțetul în orez în timp ce răciți amestecul cu ventilatorul. Continuați să ventilați până când orezul ajunge la temperatura camerei. Într-un castron, combinați toro-ul tocat cu 3/4 din scallions și semințele de susan și amestecați pentru a combina. Pregătiți un castron mic cu apă în care să vă scufundați degetele pentru a preveni lipirea orezului de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați nori, cu partea strălucitoare în jos pe bambusul mat. Udați vârful degetelor și așezați un strat subțire de orez la aproximativ 3/4 din drum până la nori. Orezul va fi lipicios, dar continuați să vă udați mâinile și apăsați ușor orezul spre exterior cu vârful degetelor pentru a-l face subțire. Aveți grijă să nu suprasolicitați orezul sau acesta va deveni moale. Puneți niște negitoro peste marginea orezului cel mai apropiat de dvs. de la un capăt la altul. Agățați degetele mari sub covorașul de bambus și rotiți marginea în sus și peste umplutură. Nu strângeți rola în acest moment sau negitoro nu va rămâne pe loc. Continuați să rulați, având grijă să nu rulați covorașul împreună cu sushi. Când ați ajuns la final, dați ruloului o stoarcere bună din jur pentru a seta forma orezului. Ar trebui să ajungeți cu o rolă ușor pătrată. Folosind un cuțit lung foarte ascuțit (un cuțit de sushi este ideal), marcați rola la punctul de mijloc, apoi marcați mijlocul fiecărei jumătăți, apoi marcați mijlocul fiecărui sfert (ar trebui să aveți 8 segmente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 54 de dolari.
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromele sunt evocatoare cu note de petale de trandafir și fructe exotice. Ușor uscat pe gust, acest vintage dezvăluie un buchet de arome coapte de pepene galben, guava și nectarină, care sunt echilibrate cu condimente delicate, cum ar fi ghimbirul și cardamomul. Finisajul este lung și elegant.Acest Gewurztraminer este versatil și poate fi asociat cu somon afumat, precum și carne de porc fiartă cu ghimbir, bucătărie din Asia de Sud-Est, cum ar fi curry roșu de nucă de cocos, mâncăruri indiene sau în stil marocan. De asemenea, grozav de unul singur, ca aperitiv, sau cu foie grasși brânzeturi bogate, mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista