Nectarine la grătar cu sos de miere de vanilie și înghețată
Nectarinele la grătar cu sos de miere de vanilie și înghețată sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Un amestec de unt, miere, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nectarine la grătar cu frișcă de Ricotta miere-portocală și migdale prăjite, Nectarine, miere și vanilie coapte în colete-Franța, și Nectarine cu cremă catifelată de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Periați părțile tăiate ale nectarinelor cu jumătate de amestec de miere.
Grătiți nectarinele, cu părțile tăiate în jos, la foc mediu (325 până la 35
timp de 4 minute sau până se rumenesc și se încălzește.
Serviți nectarine calde cu înghețată de vanilie.
Stropiți cu amestecul de miere rămas.