Napoleoni de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe. Această rețetă servește 6. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 682 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de zahăr pudră, coniac cu aromă de cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu Mascarpone și ciocolată cu compot de cireșe, Compot De Cireșe Cu Mascarpone, și Compot de cireșe uscate cu pâine scurtă și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia de copt, cu partea de jos în sus, pe suprafața de lucru. Acoperiți partea inferioară cu folie, înfășurând capetele sub. Marcați dreptunghi de 15 x 9 inci pe folie.
Puneți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte (nu lăsați fundul cratiței să atingă apa); se amestecă până se topește și se omogenizează.
Se toarnă pe folie; răspândit pentru a acoperi dreptunghi. Se răcește până se fixează, dar nu tare, aproximativ 8 minute.
Tăiați dreptunghiul de ciocolată pe lungime în trei benzi de 3 inci lățime.
Tăiați benzi transversal în șase bucăți lungi de 2 1/2 inch. Se răcește 1 oră. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți; păstrați la frigider.)
Folosind mixerul electric, bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați 1/2 cană smântână; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/2 cană smântână; bate până devine gros și rigid. Capac; se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Așezați 1 bucată de ciocolată pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Întindeți 3 linguri de mascarpone peste fiecare. Se acoperă cu o altă bucată de ciocolată; întindeți mascarpone peste. Se acoperă cu a treia bucată de ciocolată. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.) Praf cu zahăr pudră. Lingură compot alături.