Napoleoni de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe

Napoleoni de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe. Această rețetă servește 6. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 682 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de zahăr pudră, coniac cu aromă de cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu Mascarpone și ciocolată cu compot de cireșe, Compot De Cireșe Cu Mascarpone, și Compot de cireșe uscate cu pâine scurtă și Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați foaia de copt, cu partea de jos în sus, pe suprafața de lucru. Acoperiți partea inferioară cu folie, înfășurând capetele sub. Marcați dreptunghi de 15 x 9 inci pe folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Puneți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte (nu lăsați fundul cratiței să atingă apa); se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
TigaieTigaie
3
Se toarnă pe folie; răspândit pentru a acoperi dreptunghi. Se răcește până se fixează, dar nu tare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Tăiați dreptunghiul de ciocolată pe lungime în trei benzi de 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Tăiați benzi transversal în șase bucăți lungi de 2 1/2 inch. Se răcește 1 oră. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți; păstrați la frigider.)
1
Folosind mixerul electric, bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați 1/2 cană smântână; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Adăugați 1/2 cană smântână; bate până devine gros și rigid. Capac; se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Așezați 1 bucată de ciocolată pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Întindeți 3 linguri de mascarpone peste fiecare. Se acoperă cu o altă bucată de ciocolată; întindeți mascarpone peste. Se acoperă cu a treia bucată de ciocolată. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.) Praf cu zahăr pudră. Lingură compot alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista