Napoleoni Cu Cremă De Vanilie

Napoleoni Cu Cremă De Vanilie
Napoleonii cu cremă de vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 368 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Phyllo Napoleons Cu Sos De Mure Și Cremă De Vanilie, Napoleoni Cu Cremă De Lămâie, și Piersici Delicate-&-Napoleoni Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor 2 foi de prăjituri cu spray de gătit. Pe suprafața ușor făinată, desfaceți foile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați fiecare foaie în 3 benzi de-a lungul semnelor de pliere.
3
Așezați pe foaia de prăjituri; înțepați ușor cu furculița peste toate benzile. Repetați cu foaia de patiserie rămasă și a doua foaie de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți aproximativ 5 minute. Înțepați suprafețele produselor de patiserie cu furculiță pentru a preveni creșterea prea mare a produselor de patiserie în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți produsele de patiserie din foile de prăjituri; se răcește 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Într-un castron mare, bateți amestecul de budincă, 2 căni de lapte, vanilie și smântână cu mixerul electric la viteză medie până se formează budinca moale. Capac; refrigerați 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și 3 lingurițe de lapte. Dacă glazura este prea groasă, amestecați încă o linguriță de lapte până la consistența tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pe 1 strat de patiserie, întindeți aproximativ 3/4 cană de budincă. Repetați cu un alt strat de patiserie și 3/4 cană de budincă. Se acoperă cu al treilea strat de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Întindeți glazura deasupra. Pune deoparte. Repetați pentru a face al doilea desert cu produse de patiserie rămase, budincă și glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GlazurăGlazură
11
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde descoperite la înălțime aproximativ 30 de secunde sau până când ciocolata poate fi agitată netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
12
Stropiți ciocolata înainte și înapoi deasupra fiecărui desert. Trageți scobitoare prin ciocolată și glazură pentru a crea aspectul marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
13
Tăiați deserturile în felii de 2 inci. Capac; la frigider până când este gata de servit.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista