Nancy ' s Butternut Squash și Apple Soup
Nancy ' s Butternut Squash și Apple Soup este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 279 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați merele Granny smith, squash butternut, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Mere De Dovlecei Butternut, suc de fructe de butternut și supă de mere, și Suc De Fructe Și Supă De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Turnați suficientă apă într-un vas de copt pentru a avea o adâncime de aproximativ 3/4 inci. Întindeți jumătățile de dovlecei în apă cu partea tăiată orientată în sus.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când o furculiță străpunge ușor carnea, 45 până la 50 de minute;
Scoateți din cuptor și flip squash; lasa sa se raceasca suficient pentru a manipula.
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Se sotează șalotele în unt fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Se toarnă 3 până la 5 căni de pui în oală; se amestecă.
Adăugați mere în stoc; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când merele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Folosiți o furculiță pentru a răzui carnea din dovlecelul de butternut, terminând cu o lingură pentru a îndepărta ultimele bucăți de piele; adăugați la stocul fierbinte.
Adăugați restul de 3 căni în oală, aduceți amestecul la foc mic și continuați să gătiți până când totul este încălzit, 5 până la 10 minute.
Supă de piure cu un blender de imersie până la neted.