Naga-clătite OMI
Clătitele Naga-imo ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 88 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ierburi, ou, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Celebrul oraș vechi Carnitas cu Salsa șarpe Naga, Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, și Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul: purtând mănuși, îndepărtați pielea păroasă a Naga-imo. Folosind o răzătoare de microplan, radeți rădăcina într-un castron.
Adăugați restul ingredientelor pentru aluat în castron. Se amestecă pentru a se amesteca bine. Aluatul va fi gros și lipicios.
Încălziți o tigaie din fontă bine condimentată sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați slănina tăiată cubulețe și rumeniți slănina, redându-i grăsimea, până când slănina se rumeneste ușor.
Scoateți slănina și lăsați-o deoparte, păstrând grăsimea în tigaia încălzită.
Adăugați slănina în aluat. Aruncați aluatul cu păpuși în tigaie, făcând clătite mici de aproximativ 3 inci în diametru. Gatiti clatitele pana se rumenesc pe o parte, aproximativ 40 de secunde, apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte pana se rumenesc.
Serviți cu sos de soia și ulei de susan pentru scufundare, dacă doriți.