Nachos din cereale integrale cu carne
Nachos cu carne integrală este un aperitiv fără gluten. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 320 de calorii, 11 g de proteine și 17 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole coptă, ceapă, salsa și ardei gras. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ball Park Nachos de la „Ultimate Nachos, Breakfast Nachos Skillet de la „Ultimate Nachos” și Ball Park Nachos de la „Ultimate Nachos”.
Instrucțiuni
Se sfărâmă carnea de vită și chorizo într-o tigaie mare; se adauga piper si ceapa. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz; scurgere. Se amestecă fasolea, salsa și sosul de grătar; căldură prin.
Folosiți chipsuri de gustare pentru înmuiere.
Serviți cu salată verde, roșii și ceapă verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Vinul spumant și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator