Mătușa Barbara plăcintă cu căpșuni

Mătușa Barbara plăcintă cu căpșuni
Plăcinta cu căpșuni a mătușii Barbara ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 189 calorii. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mătușa Rose plăcintă cu căpșuni, Tortul cu căpșuni al mătușii Kate, și Baia de Halibut a Barbarei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați firimiturile de cracare graham, 1/4 cană de zahăr și untul topit într-un bol de amestecare; se amestecă până se umezește uniform și se presează în fundul și părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este ușor rumenită și miroase prăjită, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Înmuiați gelatina în apă rece timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
6
Încălziți apa și gelatina în partea superioară a unui cazan dublu setat peste fierberea apei, amestecând frecvent, până când gelatina este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
7
Bateți frișca într-un vas răcit din sticlă sau metal până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Amestecați căpșunile și 1/3 cană de zahăr împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă amestecul de gelatină peste căpșuni. Îndoiți ușor în frișcă până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
GelatinăGelatină
10
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă coaptă și se răcește la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista