Mătușa Barbara plăcintă cu căpșuni
Plăcinta cu căpșuni a mătușii Barbara ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 189 calorii. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mătușa Rose plăcintă cu căpșuni, Tortul cu căpșuni al mătușii Kate, și Baia de Halibut a Barbarei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați firimiturile de cracare graham, 1/4 cană de zahăr și untul topit într-un bol de amestecare; se amestecă până se umezește uniform și se presează în fundul și părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este ușor rumenită și miroase prăjită, aproximativ 12 minute.
Scoateți din cuptor și răciți.
Înmuiați gelatina în apă rece timp de 3 minute.
Încălziți apa și gelatina în partea superioară a unui cazan dublu setat peste fierberea apei, amestecând frecvent, până când gelatina este complet dizolvată.
Bateți frișca într-un vas răcit din sticlă sau metal până se formează vârfuri moi.
Amestecați căpșunile și 1/3 cană de zahăr împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul de gelatină peste căpșuni. Îndoiți ușor în frișcă până când este încorporată.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă coaptă și se răcește la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore.