Mămăligă cu brânză Gorgonzola
Polenta cu brânză Gorgonzola necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 339 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare și piper suplimentar, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola, Mămăligă cu Gorgonzolan și migdale, și Mămăligă cu praz și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea.
Adăugați 1 3/4 lingurițe de sare. Treceți treptat în făina de porumb. Reduceți focul și fierbeți până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, amestecând des, aproximativ 20 de minute. După 10 minute, puteți trece la o lingură de lemn pentru o agitare mai ușoară.
Adăugați untul, smântâna și Gorgonzola și amestecați până se topește brânza. Se condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust.
Transferați mămăliga într-un castron și serviți.
Notă: Dacă faceți mămăliga din timp, puneți-o pe un cazan dublu și acoperiți-o cu folie de plastic pentru a o menține caldă.