Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polentan cu două brânzeturi cremoase. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 184 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, cremă de brânză, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Mămăligă cremoasă cu brânză de capră cu verdeață usturoi, și Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; adăugați treptat mămăligă, amestecând constant cu un bici. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile.
3
Serviți imediat.
1
Ajutați la turnarea laptelui și a apei în cratiță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Măsurați brânza Parmigiano-Reggiano
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză
1
Măsurați mămăliga uscată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
2
Se amestecă brânzeturile cu supravegherea adulților