Mămăligă cremoasă cu brânză de capră

Mămăligă cremoasă cu brânză de capră
Mămăliga cremoasă cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă cremoasă cu brânză de capră cu verdeață usturoi, Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, și Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați făină de porumb în apă într-un jet subțire, amestecând constant pentru a evita cocoloașele.Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 15 minute, adăugând sare și linguri suplimentare de apă, după cum este necesar.Când mămăliga este gata, amestecați untul și brânza de capră. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Serviți cu felul principal preferat de carne. Yummy!Sare și piper coaste, apoi dragă în făină. Set aside.In un cuptor olandez mare, gătiți pancetta la foc mediu până când este complet crocantă și toată grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți pancetta și lăsați-o deoparte. Nu aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie cu unsoarea pancetta și ridicați focul la mare. Coaste maro pe toate părțile, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți coastele și lăsați-le deoparte. Întoarceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Adăugați ceapa, morcovii și șalotele la tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă vin și se răzuie fundul tigaiei pentru a elibera toate bucățile aromate de glorie. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați bulion, 1 linguriță sare kosher și mult piper negru proaspăt măcinat. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Adăugați coaste la lichid; acestea ar trebui să fie aproape complet scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Adăugați cimbru și crenguțe de rozmarin (întregi) în lichid. Puneți capacul și puneți-l în cuptor. Gatiti la 350 timp de 2 ore, apoi reduceti focul la 325 si gatiti inca 30 pana la 45 de minute. Coastele trebuie să fie fragede și să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea cel puțin 20 de minute, cu capacul, înainte de servire. În ultimul moment, îndepărtați grăsimea de pe partea superioară a lichidului. (Poate, de asemenea, Frigider amestec, apoi îndepărtați grăsimea solidă din partea de sus.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Serviți 2 coaste pe pat de mămăligă cremoasă, lingând puțin suc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista