Mămăligă cremoasă cu brânză de capră

Mămăliga cremoasă cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă cremoasă cu brânză de capră cu verdeață usturoi, Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, și Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 1/2 căni de apă la fierbere.
Adăugați făină de porumb în apă într-un jet subțire, amestecând constant pentru a evita cocoloașele.Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 15 minute, adăugând sare și linguri suplimentare de apă, după cum este necesar.Când mămăliga este gata, amestecați untul și brânza de capră. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Serviți cu felul principal preferat de carne. Yummy!Sare și piper coaste, apoi dragă în făină. Set aside.In un cuptor olandez mare, gătiți pancetta la foc mediu până când este complet crocantă și toată grăsimea este redată.
Scoateți pancetta și lăsați-o deoparte. Nu aruncați grăsimea.
Adăugați ulei de măsline în tigaie cu unsoarea pancetta și ridicați focul la mare. Coaste maro pe toate părțile, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți coastele și lăsați-le deoparte. Întoarceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa, morcovii și șalotele la tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă vin și se răzuie fundul tigaiei pentru a elibera toate bucățile aromate de glorie. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Adăugați bulion, 1 linguriță sare kosher și mult piper negru proaspăt măcinat. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Adăugați coaste la lichid; acestea ar trebui să fie aproape complet scufundate.
Adăugați cimbru și crenguțe de rozmarin (întregi) în lichid. Puneți capacul și puneți-l în cuptor. Gatiti la 350 timp de 2 ore, apoi reduceti focul la 325 si gatiti inca 30 pana la 45 de minute. Coastele trebuie să fie fragede și să cadă de pe os.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea cel puțin 20 de minute, cu capacul, înainte de servire. În ultimul moment, îndepărtați grăsimea de pe partea superioară a lichidului. (Poate, de asemenea, Frigider amestec, apoi îndepărtați grăsimea solidă din partea de sus.)
Serviți 2 coaste pe pat de mămăligă cremoasă, lingând puțin suc deasupra.