Muștar și Curry friptură de miel

Muștar și Curry friptură de miel
Muștar și Curry friptură de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $9.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 818 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, friptură dublă de miel, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rozmarin-muștar friptură de miel, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 450 de grade F și aranjați raftul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Setați mielul la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați pesmetul, 2 linguri de ulei, menta, curry, sare și piper într-un castron mediu și amestecați pentru a amesteca bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
Pudră De CurryPudră De Curry
MentăMentă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pat miel uscat cu prosoape de hârtie, scor de grăsime într-un model crosshatch, și se condimentează bine cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când uleiul doar fumează, adăugați mielul, cu partea grasă în jos și rumeniți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați mielul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
8
Periați muștarul uniform pe partea arsă a mielului. Apăsați amestecul de pesmet rezervat în carne, astfel încât să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MuștarMuștar
MielMiel
CarneCarne
9
Puneți mielul înapoi în tigaie și prăjiți până când temperatura internă a mielului este de 135 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 35 până la 40 de minute. Lăsați mielul să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de a sculpta și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții3
Scor De Sănătate48
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista