Muștar și Curry friptură de miel
Muștar și Curry friptură de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $9.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 818 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, friptură dublă de miel, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rozmarin-muștar friptură de miel, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F și aranjați raftul în mijloc.
Setați mielul la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.
Combinați pesmetul, 2 linguri de ulei, menta, curry, sare și piper într-un castron mediu și amestecați pentru a amesteca bine; pune deoparte.
Pat miel uscat cu prosoape de hârtie, scor de grăsime într-un model crosshatch, și se condimentează bine cu sare și piper suplimentar.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când uleiul doar fumează, adăugați mielul, cu partea grasă în jos și rumeniți, aproximativ 5 minute.
Transferați mielul pe o farfurie.
Periați muștarul uniform pe partea arsă a mielului. Apăsați amestecul de pesmet rezervat în carne, astfel încât să adere.
Puneți mielul înapoi în tigaie și prăjiți până când temperatura internă a mielului este de 135 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 35 până la 40 de minute. Lăsați mielul să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de a sculpta și servi.