Mușcături De Sushi Din California

Mușcături De Sushi Din California
California Sushi Bites ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 40. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, suc de lămâie îmbuteliat, orez mahatma valencia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Mușcături Sănătoase De Sushi Din California, Salată De Sushi Din California, și California Sushi Rolls {a cum să}.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente și 4 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă vinul de orez folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Dacă este înghețat, dezghețați creveții conform instrucțiunilor pachetului. Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Gătiți creveții în apă clocotită pentru a acoperi 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
4
Scurgeți și lăsați să se răcească 15 minute. Tăiați gros creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Înveliți o plită cu spray de gătit și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă un strat subțire de ouă bătute pe grătar pentru a face o omletă subțire. Gatiti, fara a amesteca, 1 minut sau pana cand oul este fiert si uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați omleta pe un prosop de bucătărie curat. Repetați procedura cu ouăle rămase. (Nu stivuiți și nu suprapuneți omletele pe prosop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
9
Aranjați omletele într-un singur strat într - o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de plastic, suprapunând marginile și îmbinând după cum este necesar pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
10
Presărați capere și semințe de susan prăjite peste stratul de ou. Aranjați somonul peste jumătate din amestec în tigaie; aranjați creveții peste cealaltă jumătate. Folosind mâinile ude, acoperiți cu 2 1/2 căni de amestec de orez, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
CapereCapere
SomonSomon
CrevețiCreveți
OrezOrez
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Aranjați spanacul peste orez, suprapunând marginile. Se acoperă cu ceapă verde. Folosind mâinile ude, acoperiți cu 2 1/2 căni de amestec de orez, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SpanacSpanac
OrezOrez
12
Scoateți și rezervați 1 fâșie de ardei gras. Aranjați fâșiile de ardei gras rămase peste orez. Se acoperă cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
OrezOrez
13
Se presară cu suc de lămâie (aproximativ 1 lingură.). Folosind mâinile umede, acoperiți cu amestecul de orez rămas, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm. Acoperiți cu folie de plastic și așezați o a doua tigaie de 13 x 9 inci, cu partea dreaptă în sus, direct pe tigaia umplută, apăsând ferm pe tigaia cea mai de sus pentru a compacta straturile. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
14
Scoateți tava superioară; îndepărtați și aruncați folia de plastic. Inversați sushi pe o tăietură și îndepărtați și aruncați folia de plastic. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați sushi în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch, tăind direct în jos prin sushi. (Nu utilizați o mișcare de tăiere la tăiere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
TigaieTigaie
15
Tăiați Fâșia rezervată de ardei gras în forme sau bucăți mici de diamant; acoperiți fiecare mușcătură de sushi cu o bucată de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
16
Se serveste cu topping-uri dorite.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista