Mușcături De Roșii Uscate La Soare Și Brânză De Capră

Mușcături De Roșii Uscate La Soare Și Brânză De Capră
Mușcăturile de roșii și brânză de capră uscate la soare durează 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 122 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 41 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, amestec de sos pesto, Brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Mușcături de Hummus de roșii uscate la soare cu lămâie și Pesto de brânză de capră, Brânză de capră și tartă de roșii uscate la soare, și Frittata Cu Brânză De Capră Cu Roșii Uscate La Soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Separați fiecare biscuit în două straturi; apăsați fiecare într-o ceașcă de brioșă în miniatură ungară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
2
Într-un castron mic, combinați maioneza, brânza de capră, roșiile, ceapa și amestecul de sos pesto; puneți câte 2 lingurițe în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos PestoAmestec De Sos Pesto
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
4
Se coace la 375 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P este purtătorul standard pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a șampaniei noastre.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, prezentând o complexitate bună, cu note de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut l-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista