Fripturi Cu Unt De Ierburi

Fripturi Cu Unt De Ierburi
Fripturile cu unt de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 547 calorii, 46G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, rozmarin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Unt de ierburi servit pe fripturi, Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola, și Fripturi Ribeye și ciuperci cu o plantă, citrice și unt de hamsie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista