Mușcături De Pepene Mango

Mușcături De Pepene Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile de pepene Mango. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 164 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, bucăți de pepene verde precut, condimente de lămâie și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Mușcături De Pepene Înghețat, Prosciutto-mușcături de pepene galben cu ploaie de var, și Sorbet De Pepene Galben-Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați muștarul, condimentul cu piper de lămâie și iaurtul, puse deoparte, pentru a fi servite cu mușcăturile de mango-pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Folosiți o scobitoare pentru a frigărui un strugure, o felie de șuncă pliată o bucată de mango sau o bucată de pepene verde. Repetați până când toate ingredientele sunt folosite alternând fiecare frigăruie cu o bucată de mango și pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
StruguriStruguri
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Se servește pe un platou cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista