Mussels aburit în bere cu CR Aproxumme fra Aproxche, Ierburi și crutoane de parmezan

Mussels aburit în bere cu CR Aproxumme fra Aproxche, Ierburi și crutoane de parmezan
Mussels aburit în bere cu CR Aproxumme fra aprox. che, Ierburi, și crutoane parmezan este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 639 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, pâine de 1/2 inch, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Bere midii aburit cu crutoane parmezan, Mussels cu CR Aproxormme fra fra, jalape și coriandru, și Midii cu vin alb și Creme Fraiche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați cuburile de pâine, parmezanul și uleiul într-un castron mediu;se presară cu sare și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Spreadbread cuburi uniform pe coacere cu ramăfoaie.
4
Coaceți până când cuburile de pâine sunt clare șiaur în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se scoate din cuptor și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, tarhonul șichervil, dacă se dorește, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Whiskcr diametralme fra diametral și ambele muștar într-un alt castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se topește untul într-o oală extra-marecapac peste foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați usturoiul și cimbru;se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
10
Adăugați midii, roșii șiceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MidiiMidii
CeapăCeapă
11
Se toarnă bere peste, apoi addcr fra amestec de fram. Acoperiți bine cu capac și gătiți până când apare abur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
BereBere
12
Adăugați jumătate din amestecul de plante proaspeteși amestecați până când midiile și ierburile sunt ușor amestecate. Acoperiți din nou bine cu capac și gătițipână când midiile se deschid, 4 până la 5 minute (aruncați orice midii care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
IerburiIerburi
13
Folosind lingura cu fante, împărțiți midiiprintre 6 boluri. Condimentați ușor sucurile de midii cu sare și piper, apoi turnați sucuri peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
14
Presărați fiecare porție cu
15
Crotonii de parmezan și planta rămasăamestecați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
ParmezanParmezan
16
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
17
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista