Muschiulet de porc cu mere Sotate

Muschiulet de porc cu mere Sotate
Muschiulet de porc cu mere saut Unktifed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 384 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți vin sau ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc condimentat cu mere Sotate, Muschiulet de porc condimentat cu mere Sotate, și Throwback joi: filet de porc condimentat cu mere Sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în 12 bucăți și lăsați-o în scallopine cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Condimentează cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se Încălzește 1 Lingură. uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați jumătate din carnea de porc, fără a aglomera tigaia, și gătiți, până se rumenesc frumos pe fund, aproximativ 3 minute; întoarceți și gătiți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Repetați cu uleiul rămas și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați ceapa și vinul în tigaie; gătiți la foc mediu, amestecând, până când ceapa este uscată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați bulion și măr; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați untul și restul de 1/4 linguriță. sare; se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați felii de porc în sos și întoarceți-vă la înveliș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Aranjați carnea de porc pe farfurii, sosul de lingură și merele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 90 de dolari.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista