Muschiulet De Porc Asiatic

Muschiulet De Porc Asiatic
Muschiulet de porc din Asia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 267 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de soia, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschiulet De Porc Asiatic, Salată Asiatică De Filet De Porc, și Filet De Porc Asiatic La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
3
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați filete. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Se coace, neacoperit, la 325 km / h timp de 20-27 minute sau până când un termometru citește 145 km / h, periaj cu marinată rezervată des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se presară cu semințe de susan. Se răcește timp de 30 de minute. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
8
Tăiați în felii subțiri.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Capitolul 24 incendiază și inundă focul Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista