Muschiulet De Porc Asiatic
Muschiulet de porc din Asia este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 2226 calorii, 3G de proteine, și 241g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, ulei de susan, filet de porc tăiat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Asiatic, Salată Asiatică De Filet De Porc, și Filet De Porc Asiatic La Grătar.
Instrucțiuni
Se toarnă într-un castron mediu sosul de soia, uleiul de susan și sosul Worcestershire. Apoi amestecați zahărul brun, ceapa verde, usturoiul, pasta de chile și piperul.
Așezați filetul într-un vas puțin adânc.
Se toarnă sosul peste filet, întorcând carnea de câteva ori pentru a acoperi. Acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Transferați carnea de porc cu marinată într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu.
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți și lăsați să stea cu 5 până la 10 minute înainte de sculptură.