Muschiu de vita la piper

Muschiu de vita la piper
Mușchiul de vită cu piper ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 376 de calorii, 25 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 3,99 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei cayenne, piper, praf de ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchiu de vită cu piper, Mușchi de vită cu piper și Mușchi de vită cu piper.

Instrucțiuni

1
Combinați condimentele și frecați întregul muschi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați pe un grătar într-o tavă de friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
3
Coaceți, neacoperit, la 425° până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Roșii Medii Coapte, Fără Miez și Tăiate Cubulețe3 Roșii Medii Coapte, Fără Miez și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Revista