Muffins Blackberry-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de mure-portocale. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe De Ovăz De Mure, Muffins De Mure, și Muffins De Mure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o tigaie de briose cu 12 godeuri cu căptușeli de hârtie și puneți-o deoparte.
Așezați 1/4 cană de zahăr și jumătate din coaja de portocală într-un castron mic și folosiți degetele pentru a combina; pus deoparte.
Bateți coaja rămasă, făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare pentru a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul topit, smântâna, restul de 3/4 cană de zahăr, ouăle și vanilia într-un castron mare și bateți până se combină uniform.
Adăugați amestecul de unt-zahăr în amestecul de făină și amestecați până se amestecă uniform, aproximativ 30 de lovituri. (Vor rămâne câteva bulgări, dar nu amestecați prea mult—aluatul va fi gros, dar ingredientele trebuie încorporate uniform.)
Adăugați murele și amestecați până se încorporează uniform.Împărțiți aluatul între puțurile de briose (puțurile vor fi foarte pline). Presărați uniform tot amestecul de portocale-zahăr peste brioșe.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată și zahărul este maro auriu în pete, aproximativ 22 până la 25 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie și serviți cald sau la temperatura camerei.