Mucegai De Gelatină De Afine-Portocaliu

Mucegai De Gelatină De Afine-Portocaliu
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Mucegaiul de gelatină de afine-portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, suc de afine, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină De Afine, Mucegai Aromat De Gelatină De Afine, și Mucegai De Gelatină De Afine-Ananas.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 căni de suc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară gelatina și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Într-o cratiță, combinați 2 căni de suc rămas cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se pune la foc mediu-mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat și se aduce la foc mic, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Se toarnă sucul încălzit peste amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă restul de 2 căni de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SucSuc
6
Aburiți ușor o tigaie Bundt de 10 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Se toarnă 1 cană de amestec de suc și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 25 de minute. Împrăștiați jumătate de portocale deasupra și turnați încă 2 căni de amestec de suc. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 35 de minute. Repetați cu portocalele rămase și amestecul de suc. Se dă la frigider până se răcește și se fixează complet, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
8
Când este gata de servit, trageți ușor mucegaiul de gelatină departe de marginile tigaiei și inversați pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista