Mucegai De Creveți
Mucegaiul de creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 568 calorii, 25g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, servește 5 și costă $ 2.93 pe portie. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gelatină, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert de gelatină cremoasă cu afine, ananas și lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Mucegai Mimosa, Jell-O Mold, și Mucegai Cu Trei Inele.
Instrucțiuni
Încălziți supa într-o cratiță mică sau într-un cuptor cu microunde.
Într-un castron mediu, amestecați gelatina în apă rece.
Se amestecă supa de roșii fierbinte în lichidul de gelatină.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați crema de brânză și maioneza împreună.
Amestecați amestecul de supă în amestecul de maioneză și cremă de brânză.
Adăugați creveți, țelină și ceapă verde.
Se amestecă amestecul într-o matriță de 1 litru și se dă la frigider cel puțin 1 oră, dar de preferință peste noapte. Desfaceți pe o farfurie de servire înainte de servire.