Mousse din Pădurea Neagră

Mousse din Pădurea Neagră
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Black Forest Mousse ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți per porție. O porție conține 209 calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, amestec de budincă de ciocolată, lapte și topping bătut. Cu un scor spectaculos de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați desertul cu mousse Pădurea Neagră, prăjitura cu mousse Pădurea Neagră (fără coacere) și prăjitura cu mousse de ciocolată și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate laptele și amestecul de budincă timp de 2 minute sau până când se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Bucăți De Nalbă De Vanilie PUFFED JET1/4 Cană Bucăți De Nalbă De Vanilie PUFFED JET
Pesmet Panko (japonez), PrăjitPesmet Panko (japonez), Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
2
Se lasa sa stea 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă umplutura de plăcintă. Îndoiți ușor toppingul bătut. Cu lingura în feluri de mâncare individuale de desert; da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Lămâie Pregătită, împărțităUmplutură De Plăcintă Cu Lămâie Pregătită, împărțită
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru mousse. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista