Mousse De Migdale-Mocha
Mousse de migdale-Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână granule espresso instant, amaretto, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), Mocha Mousse Pie, și Mocha Mousse.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 45 de secunde sau până când ciocolata se topește, amestecând după 20 de secunde; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă lichiorul.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Combinați 1/4 cană de zahăr, 2 linguri de apă și sare într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 24
Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând la viteză medie. Măriți viteza la mare, bătând până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți jumătate din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți ușor în topping biciuit. Împărțiți uniform între 6 boluri. Acoperiți suprafața mousse-ului cu folie de plastic; se răcește cel puțin 2 ore.
Așezați napolitane la o distanță de 2 inci pe hârtie pergament, cu fața plată în jos. Completați fiecare cu 1 linguriță de nuci.
Așezați 1/4 cană de zahăr rămasă într-o cratiță curată, mică, grea; gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul si devine auriu (aproximativ 3 minute). Nu amestecați.
Stropiți zahărul uniform peste napolitane.
Lăsați să stea 5 minute sau până când este setat.
Scoateți folia de plastic din vase; acoperiți fiecare porție cu 1 napolitană.
Notă nutrițională: dacă înlocuiți o cantitate echivalentă de frișcă cu toppingul bătut în această rețetă, veți adăuga 41 de calorii, 8G grăsime și 2G grăsime sat la fiecare porție.