Mousse De Ficat De Pui
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 158 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brandy, mere tartă, ficat de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Liver P XVT – cel mai matasos si Creamiest Mousse de ficat de pui vreodată, Mousse De Ficat De Pui, și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare la foc mic, topiți untul și gătiți ceapa, mărul și cimbrul, acoperite, până când merele se înmoaie.
Scoateți capacul și creșteți focul la mediu adăugați ficatul și gătiți până când este ferm și încă roz în interior.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Adăugați piperul, sarea și coniacul și piureul într-un robot de bucătărie; apoi se răcește, acoperit. Între timp, bateți smântâna grea până la vârfurile medii. Îndoiți în amestec de ficat răcit, purificat.