Mousse De Ciocolată Imperiale

Mousse De Ciocolată Imperiale
Mousse de ciocolată Imperiale ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 658 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert destul de scump pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână frișcă, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ciocolata dulce-amăruie și untul într-un castron mare de metal așezat peste cratița cu apă clocotită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți din apă. Se amestecă 6 linguri de lichior. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți 1 cană smântână cu 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până la vârfuri moi. Îndoiți în amestec de ciocolată. Aruncați 2 căni de fructe de pădure cu restul de 3 linguri de lichior într-un castron mic. Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 6 pahare de vin. Spoon mousse peste. Aranjați restul de 1 cană de fructe de pădure în jurul marginii mousse-ului în pahare. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fructe De PadureFructe De Padure
LichiorLichior
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă ciocolata albă și 2 linguri de cremă într-un castron metalic mediu, așezat peste cratița cu apă care abia fierbe până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Scoateți vasul de peste apă. Răciți ciocolata la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți restul de 6 linguri de smântână într-un alt castron mediu până la vârfuri moi. Îndoiți crema în amestec de ciocolată albă. Puneți la frigider amestecul până când este ferm, aproximativ 1 oră. Pipă sau dollop crema de ciocolată albă deasupra centrului fiecărei mousse. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Revista