Mousse De Ciocolată

Mousse De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată. Această rețetă servește 4. O porție conține 673 calorii, 6g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lichior de cafea, frișcă, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: 4 (6 până la 8 uncii) feluri de mâncare individuale
2
Topiți ciocolata peste o configurație a cazanului dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
În timp ce ciocolata se topește, într-un bol mare de amestecare, combinați gălbenușurile de ou și zahărul și bateți, cu un mixer de mână, până când sunt foarte palide și groase și au dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Bateți lichiorul de cafea. Când ciocolata s-a topit, amestecați-o în amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea până la vârfuri medii. Folosind 1/3 din frisca la un moment dat, pliați crema în amestecul de ciocolată. Repetați acest proces până când toată crema este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați mousse-ul în feluri de mâncare individuale și răciți timp de cel puțin 1 oră.
7
Garnisiți cu fructe, nuci, fursecuri sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Ciocolată delicioasă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista