Mousse De Castravete-Mărar
Această rețetă fără gluten și primară servește 3 și costă $1.08 pe portie. O porție conține 104 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte de unt, buruieni de mărar, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de castraveți de mărar și încă 5 salate de castraveți Super Simple, Mousse de somon poșat cu sos de mărar, și Castravete Mărar Dip-Ww.
Instrucțiuni
Pulverizați mucegaiul sau vasul cu 4 căni cu spray de gătit.
Presărați gelatină pe vin într-o cratiță de 1 litru pentru a se înmuia.
Se încălzește la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina.
Așezați 2 căni de castraveți și ingredientele rămase în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză mare până se omogenizează.
Se adaugă amestecul de gelatină. Acoperiți și amestecați 5 secunde.
Se toarnă în matriță. Se amestecă castravetele rămase. Acoperiți și refrigerați aproximativ 4 ore sau până când sunt ferme; desfaceți.