Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moussakan. O porție conține 901 calorii, 37g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ouă jumbo, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Moussaka, Moussaka, și Moussaka.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați mielul măcinat și gătiți până se rumenesc bine. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă usturoiul, ardeiul chile, ceapa și oregano și gătește 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Degajează cu vinul, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel Măcinat
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați stocul, coaja de lămâie, frunza de dafin, bățul de scorțișoară și roșiile și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Între timp, tăiați o felie subțire din două părți opuse ale fiecărei vinete, îndepărtând o parte din piele. Întoarceți vinetele tăiate în sus, apoi tăiați longitudinal în scânduri groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils Argintii
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Plină De Piper Alb
5
Se presară cu sare și se scurge într-un colizor timp de 20 de minute. Se usuca. Bateți albușurile cu un strop de apă într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Se amestecă panko cu restul de 4 linguri EVOO într-un alt vas până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
7
Adăugați jumătate de brânză, pătrunjelul, usturoiul granulat și ceapa granulată în panko și amestecați bine. Setați un suport de sârmă peste fiecare dintre cele 2 foi de copt. Înmuiați fiecare felie de vinete în albușurile de ou, apoi acoperiți cu amestecul panko, apăsând pentru a-l ajuta să adere. Aranjați pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ceapă Granulată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți până când sunt crocante și aurii, 25 până la 30 de minute. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se fierbe la un balon scăzut până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Bateți ușor gălbenușurile de ou într-un bol mediu. Se toarnă încet o parte din sos, amestecând constant pentru a tempera gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se scoate de pe foc. Faceți două straturi de amestec de vinete și miel într-o farfurie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se toarnă sosul deasupra și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, 30 până la 40 de minute. Nota bucătarului: caserola poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Se reîncălzește, acoperit, până se încălzește, apoi se presară cu mai multă brânză și se coace, neacoperit, pentru a crisp blatul.