Morile de vânt pe un băț

Morile de vânt pe un băț
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Morile de vânt pe un băț o încercare. Această rețetă servește 30 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată cu lapte m&M, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mori De Vânt Cu Brânză De Cireșe, PBJ pe un băț, și Porc pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți crema de brânză, untul și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Combinați făina și praful de copt; bateți în amestec de brânză cremă. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare porțiune într-un 15-in. x 9-in. dreptunghi. Cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie, tăiați aluatul în 3-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Locul 3 în. în afară de foile de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Bateți albusul de ou până se spumează; periați peste pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6
Se presară cu zaharuri colorate.
7
Tăiați aluatul din fiecare colț al unui pătrat până la 1/2 in. din centru. Îndoiți punctele alternante spre centru pentru a forma o moară de vânt; ciupiți ușor în centru pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Apăsați un M & M în fiecare centru. Apăsați ușor un băț de lemn lângă punctele de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Coaceți la 350 de minute timp de 9-12 minute sau până când sunt setate (cookie-urile nu se vor rumeni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți imediat pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista