Ardei iute Rellenos și ouă cu roșii jalape sos de roșii

Ardei iute Rellenos și ouă cu roșii jalape sos de roșii
Reteta Ardei iute Rellenos și ouă cu roșii jalape sos de roșii se poate face în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 6. O porție conține 342 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ceapă, ceapă albă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Ferma Chiles Rellenos cu Ancho Chile Salsa, Bere Ponosită Chiles Rellenos Cu Salsa Caldă Chipotle, și Chiles Rellenos Cu Sos De Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa:Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați. Tapetați o foaie de copt cu folie și acoperiți cu roșii, ceapă, usturoi și jalapeincurbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute, întorcând ingredientele la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.Roșii de bază, ceapă de coajă și usturoi și jalape de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți legumele, sucul de lămâie, coriandrul și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt groase și încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Transferați salsa într-un castron.Pregătiți ardei iute: preîncălziți broiler. Aranjați poblanos pe foaia de copt căptușită cu folie într-un singur strat și fierbeți 2 până la 3 in. de la căldură până la înnegrire, întorcându-se după cum este necesar, 10 până la 12 minute. Puneți ardeii iute într-un castron, acoperiți și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea.Cojiți ardeii iute, scoateți tulpinile (păstrând ardeii iute cât mai intact posibil) și îndepărtați semințele cu o lingură sau cu degetele. Ștergeți cu prosoape de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 200 de metri pătrați. într-un castron, combinați ceapa tocată și brânza mărunțită. Strângeți pumnii pentru a forma 6 bușteni înguste. Umpleți cu grijă buștenii în ardei iute prin capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Piper PoblanoPiper Poblano
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se toarnă ulei într-o oală mare la o adâncime de 2 până la 3 in. și căldură la 375. Între timp, separați 5 ouă. În vasul unui mixer, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de făină și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați o lingură de albușuri în amestecul de gălbenușuri și bateți pentru a combina, apoi pliați ușor amestecul de gălbenușuri în albușuri doar până se încorporează.Puneți 1/2 cană de făină într-un castron puțin adânc. Folosind clești sau mâinile, înmuiați mai întâi un chile în făină, apoi în aluat de ouă, întorcându-vă ușor pentru a acoperi. Coborâți ușor chile în ulei fierbinte. Repetați cu un al doilea chile. Gatiti pana se rumeneste, intorcand usor o data cu clesti, aproximativ 4 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BatetiBateti
BolBol
8
Transferați ardeii iute pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și păstrați la cald la cuptor. Gatiti ardeii ramasi la fel way.To puneți ouăle, umpleți o tigaie largă și adâncă cu suficientă apă pentru a acoperi un ou din coajă cu aproximativ 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Încălziți apa până când 1 sau 2 bule sparg suprafața. Reduceți căldura până când se formează bule pe fundul tigaiei și, ocazional, ieșiți la suprafață. Deschideți restul de 6 ouă, pe rând, în apă, păstrând ouăle aproape de suprafață. Gatiti pana cand ouale se fac asa cum doriti, 3 pana la 5 minute pentru galbenusurile moi cu albusuri ferme sau 7 pana la 10 minute pentru galbenusurile si albusurile ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Masia Puigmolto poate Xa brut Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista