Morcovi cu slănină de țară
Morcovii cu slănină de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Un amestec de slănină, zahăr brun ferm, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Țara Ciob Unt Morcovi , Cracker Barrel Vechi Țară Magazin Baby Morcovi, și Coaste de carne de porc cu carne de porc cu morcovi și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scurgeți, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați morcovii și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 30-35 de minute sau pana cand lichidul este redus la o glazura si morcovii sunt fragede.
Se presară cu cimbru și slănină rezervată.
Faceți înainte: curățați și feliați morcovii până la o zi înainte. A se păstra într-o pungă de plastic cu fermoar la frigider.