Morcov Dip
Morcov Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 178 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 14 și costă 74 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, legume, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Dip, Pimento Brânză Dip, și Indian 7 Strat Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și maioneza până se omogenizează. Se amestecă morcovii, ceapa, sosul Worcestershire și sarea de usturoi. Se răcește cel puțin 1 oră.
Pentru a face un castron de servire a salatei, goliți capul salatei, păstrând miezul intact în partea de jos și îndepărtând suficiente frunze interioare, astfel încât un 1-in. shell rămâne.
Adăugați baie; serviți cu legume sau biscuiți.