Monkfish la grătar cu cârnați Luganeya, Collards și vinaigrette de tarhon

Reteta Monkfish la gratar cu cârnați Luganeya, Collards și vinaigrette tarhon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 8g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cârnați luganeya, muștar dijon, partea unui peștișor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Cartofi la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon, Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon, și Cârnați italieni cu Broccoli și Collards (sau Kale).
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Într-o oală mare de spaghete, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Adăugați usturoiul și cârnații Luganeya și gătiți până când usturoiul este maro deschis mediu.
Adăugați collards și amestecați cârnații și lăsați să gătească până când lichidul se evaporă, aproximativ 8 până la 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte la loc cald.
Într-un blender, așezați tarhon, oțet, scallions și Dijon și amestecați până la neted. Lăsați blenderul și stropiți în ulei de măsline extra virgin pentru a forma o emulsie verde frumoasă.
Se toarnă în sticla squirt și se lasă deoparte.
Îndepărtați pielea și osul din peștișor și condimentați bine cu sare și piper.
Ungeți ușor cu ulei și așezați pielea cu fața în jos pe cea mai tare parte a grătarului. Se răcește 7 până la 8 minute pe partea din față, se răstoarnă și se gătește 4 până la 7 minute pe cealaltă parte, gătind.
Scoateți și feliați în felii de 1/2 inci. Împărțiți amestecul de collard între 4 farfurii, așezați 2 sau 3 felii de peștișor peste verdeață și stropiți cu vinetă de tarhon.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.