Monkfish braconat cu ceapă roșie, portocale și măsline Kalamata
Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 109 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, ceapă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Monkfish Braconat Cu Ceapă Roșie, Portocale Și Măsline Kalamatan, Măsline Kalamatan Cu Ierburi, și Farro Cu Rețetă De Măsline Kalamatan.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.