Mocha Frapp Freeze
Mocha Frapp înghețare este un fără gluten băutură. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, jumătate și jumătate, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mocha Frappe, Mocha Frappe, și Frappe Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de espresso și apa într-o cratiță și puneți-o la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul și siropul de ciocolată; gătiți, amestecând continuu, până când se formează bule minuscule în jurul marginii (nu fierbeți) și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 510 minute. Se amestecă 1 1/4 căni jumătate și jumătate.
Se toarnă amestecul în 8 forme (până la aproximativ 80% plenitudine) și se introduc bețișoare pop; congelați aproximativ 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți matrițele din congelator; Distribuiți 1/4 cană rezervată jumătate și jumătate printre POP-uri. Congelați 30 de minute sau până când este ferm.
Înainte de servire, scoateți matrițele din congelator și inversați pe o farfurie mare. Dacă doriți, decorați folosind o perie de patiserie sau o lingură mică pentru a peria sirop de porumb sau nectar de agave pe fundul Pop-urilor; acoperiți cu firimituri de biscuiți. Întoarceți PoP-urile pe lateral, periați centrele cu sirop de porumb sau agave și presărați firimituri de prăjituri.