Mocha Frapp Freeze

Mocha Frapp Freeze
Mocha Frapp înghețare este un fără gluten băutură. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, jumătate și jumătate, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mocha Frappe, Mocha Frappe, și Frappe Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de espresso și apa într-o cratiță și puneți-o la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul și siropul de ciocolată; gătiți, amestecând continuu, până când se formează bule minuscule în jurul marginii (nu fierbeți) și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Espresso InstantEspresso Instant
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 510 minute. Se amestecă 1 1/4 căni jumătate și jumătate.
3
Se toarnă amestecul în 8 forme (până la aproximativ 80% plenitudine) și se introduc bețișoare pop; congelați aproximativ 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Scoateți matrițele din congelator; Distribuiți 1/4 cană rezervată jumătate și jumătate printre POP-uri. Congelați 30 de minute sau până când este ferm.
5
Înainte de servire, scoateți matrițele din congelator și inversați pe o farfurie mare. Dacă doriți, decorați folosind o perie de patiserie sau o lingură mică pentru a peria sirop de porumb sau nectar de agave pe fundul Pop-urilor; acoperiți cu firimituri de biscuiți. Întoarceți PoP-urile pe lateral, periați centrele cu sirop de porumb sau agave și presărați firimituri de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista