Moartea prin Mousse de ciocolată
Moartea prin Mousse de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 573 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, prăjituri sandwich cu ciocolată, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Moartea prin Mousse de ciocolată, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie cu arc de 9 inch cu 2 laturi de 3/4 inch.
Într-un castron mediu, amestecați fursecurile zdrobite și untul înmuiat sau margarina. Apăsați uniform amestecul în tigaie unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute, apoi lăsați să se răcească.
Combinați 1 cană de smântână, ciocolată, extract de vanilie și sare, în partea de sus a unui cazan dublu.
Se încălzește până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted. Alternativ, dacă aveți un robot de bucătărie, puteți amesteca amestecul punând ciocolată, extract de vanilie și sare, în vasul procesorului. Aduceți 1 cană de cremă la fierbere pe plită, apoi turnați încet crema în procesor cu lama în funcțiune. Continuați să procesați până când amestecul este neted.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un castron și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Într-un castron mare, bateți 2 căni de smântână răcită cu 1/4 cană de zahăr. Bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestec de ciocolată.
Se toarnă amestecul în crusta răcită.
Răciți plăcinta cu cel puțin 6 ore înainte de servire. Înainte de servire, bateți restul de 1 cană smântână cu 1/4 cană zahăr. Bateți până se înțepenește, apoi pipetați deasupra plăcintei cu un vârf de stea sau așezați o lingură deasupra fiecărei felii.