Moartea prin ciocolată

Moartea prin ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați moartea prin ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 741 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea de ciocolată IV, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin Tort de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt o tigaie cu formă de arc de 8 inci. Înfășurați fundul tăvii în folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul și ciocolata dulce-amară într-un bol mare așezat peste o tigaie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți vasul, amestecați pentru a combina și lăsați să se răcească până la călduță.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateti ouale in amestecul de ciocolata pana se combina bine. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire; turnați apă fierbinte până la 1 inch adânc în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți până când tortul este așezat în jurul marginilor, dar în centru, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți folia și lăsați să se răcească pe un suport. Acoperiți cu plastic și răciți timp de cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Faceți glazură: puneți ciocolata cu lapte într-un bol. Aduceți crema doar la fierbere; se toarnă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se lasă să stea 5 minute; bateți până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Scoateți tortul pe un platou; lingură pe glazură. La frigider până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Pentru a crea păianjen, lingura conserve glazura de vanilie într-o pungă ziplock; decupați un colț mic. Țevi linii drepte de la Centrul de tort la marginile exterioare. Conectați liniile prin conducte linii curbe între ele, creând model web. Pipe spider sau plasați un păianjen bomboane pe web.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista