Miso Și Soia Biban De Mare Chilian
Miso și soia biban de mare chilian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 273 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă miso, fileuri de biban de mare, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miso Glazurate Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian.
Instrucțiuni
Bateți împreună sake-ul, mirinul, sosul de soia, zahărul brun și pasta miso într-un castron pentru a face marinada.
Așezați bibanul într-o pungă mare de plastic sigilabilă și turnați marinada peste bibanul de mare. Se răcește la frigider 3 până la 6 ore. Aranjați fileurile pe o foaie de copt. Aruncați marinada.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Sprijiniți ușa cuptorului pentru a rămâne ușor întredeschisă.
Coaceți bibanul de mare sub broiler până când peștele fulgează ușor cu o furculiță, 7 până la 9 minute.
Se presară cu ceapă verde tocată pentru a servi.