Miso-geamuri Bok Choy

Miso-geamuri Bok Choy
Miso-glazurate Bok Choy este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, buton de ghimbir, ulei de cocos virgin nerafinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Miso-geamuri somn & Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Miso Planked - somon glazurat cu Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă două linguri de pastă miso albă sau galbenă în 1/2 cană caldă dashi, pește sau pui până când aglomerările de miso au fost bine combinate cu bulionul, iar amestecul are o textură netedă și subțire de catifea. Se amestecă una până la două lingurițe de sos de pește și se lasă amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sos De PeșteSos De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți două linguri de untură pășunată sau ulei de nucă de cocos virgin nerafinat într-o tigaie la foc mediu până se topește și sfârâie.Julienne ghimbirul proaspăt decojit tăindu-l în chibrituri subțiri și aruncați-le în grăsimea fierbinte, amestecând ușor până când ghimbirul parfumează grăsimea cu parfumul său luminos și vibrant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați o grămadă întreagă, intactă de bok choy la grăsimea condimentată și prăjiți pe o parte timp de una până la două minute până când bok choy începe să se blistereze ușor, apoi întoarceți-o pe cealaltă parte și continuați să gătiți timp de o altă una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
4
Se toarnă amestecul de stoc și miso peste bok choy, se reduce focul la mediu-mic și se acoperă.Se fierbe timp de șase până la opt minute sau până când bok choy se ofilește și este străpuns ușor de dinții unei furculițe.Puneți bok choy-ul gătit și orice sucuri rămase, apoi presărați una până la două linguri semințe de susan peste vas înainte de a servi imediat
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Bok ChoyBok Choy
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
MisoMiso
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista