Mirin Somon Glazurat

Mirin Somon Glazurat
Somonul glazurat Mirin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 644 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $6.43 pe portie. 926 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de vin de orez, mirin, căni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Mirin Somon Glazurat, Ciuperci Glazurate Mirin, și Mirin-somon Pocat cu salată de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați mirinul, zahărul brun și sosul de soia într-un vas superficial care va lua toate cele 4 bucăți de somon și marinați somonul în el timp de 3 minute pe prima parte și 2 minute pe a doua. Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă pe plită.Gatiti somonul in tigaia fierbinte si uscata timp de 2 minute si apoi intoarceti somonul, adaugati marinada si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți somonul pe orice farfurie pe care îl serviți, adăugați oțetul de orez în tigaia fierbinte și încălziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă glazura întunecată, dulce, sărată peste somon și se acoperă cu fâșiile de ceapă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Serviți cu orez sau tăiței după cum doriți și luați în considerare să puneți și niște ghimbir sushi pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista