Mini Quiche Lorraine este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 129 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, muștar dijon, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mini Quiche Lorraine Biscuiți, Quiche Lorena, și Quiche Lorena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați cojile de tartă în 2 cutii de brioșă; linie coajă fiecare cu un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți cojile în cuptorul preîncălzit până când marginile crustelor sunt ușor rumenite și aproximativ 75% fierte, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Împărțiți 1 cană de brânză elvețiană, slănină și ceapă verde uniform în cojile de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Brânză Elvețiană
Coji De Tartă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6
Bateți ouăle, laptele, muștarul, sarea și piperul negru împreună într-un bol. Amestec de ou polonic în fiecare coajă tartă aproximativ 2/3 plin. Topiți fiecare tartă cu restul de 1/4 cană de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Brânză Elvețiană
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când oul este așezat în mijlocul fiecărei tarte și cojile sunt rumenite, 25 până la 30 de minute.