Mini Prăjituri Cu Rom De Ciocolată

Mini Prăjituri Cu Rom De Ciocolată
Mini prăjituri cu Rom de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 550 calorii. Un amestec de batoane de ciocolată de copt, amestecul de prăjituri devil ' s food, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Prăjituri De Ciocolată Topită, Mini Prăjituri De Ciocolată Fără Făină, și Cele Mai Ușoare Mini Prăjituri De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 2 (6-Cupa) miniatura canelat tub tort tigai cu scurtarea; ușor făină. Într-un castron mediu, bateți ingredientele tortului, cu excepția chipsurilor de ciocolată cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute, până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute. Răsturnați cu grijă fiecare tigaie pe raftul de răcire; ridicați tigaia din prăjituri. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți ciocolata dulce-amăruie într-un castron mediu. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți frișca pentru a fierbe; se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să stea 3 minute. Se amestecă 1 lingură de rom. Lingura glazura peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
În punga mică de plastic pentru congelator resigilabilă, puneți ciocolată albă; pungă de etanșare. Cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 1 minut sau până se înmoaie. Strângeți ușor punga până când ciocolata este netedă; tăiați colțul mic al pungii. Strângeți punga pentru a stropi ciocolata peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista