Mini empanada de pui

Mini empanada de pui
Mini empanada de pui este un aperitiv care servește 30. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână brânză colby-monterey jack, piper, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Empanadas de Pollo (Empanadas de pui din Bolivia prăjit), Empanadas de Pollo (Empanadas de pui din Bolivia prăjit) și Mini Empanadas de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare foaie de aluat într-un cerc de 15 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați cu un 3-in înfăinat. tăietor rotund de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
3
Pune aproximativ 1 linguriță de umplutură pe o jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile de patiserie cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Transferați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 400° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Scoateți pe rafturi de sârmă.
7
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Taittinger Collection de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista