Mini Eclairs De Ciocolată

Mini Eclairs De Ciocolată
Mini Eclairs de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 465 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mini-Eclairs Cu Ciocolată, Mini eclairs, și Mini Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți apa și margarina sau untul până la punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați făina și amestecați constant până când amestecul este neted și formează o bilă atunci când este testat în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Bateți în 4 ouă, pe rând. Aruncați aluatul din linguriță pentru a forma eclere mici pe foaia de prăjituri unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc. Puneți deoparte să se răcească. Pregătiți umplutura combinând lapte, zahăr, sare și făină; gătiți încet până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Adăugați 3 ouă bătute și continuați să gătiți până când amestecul este și mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se ia de pe foc, se răcește și se adaugă vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
8
Cu un cuțit zimțat, feliați pufurile de patiserie pe lungime, dar nu până la capăt. Amestec de cremă de țeavă în centru. Topiți ciocolata pentru glazură, adăugați zahăr și smântână. Gatiti la foc mediu până la etapa minge moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
9
Se lasă să se răcească și se bate până se omogenizează. Vârfurile de gheață ale eclairurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista